Ge mig sommar!

Skrivet 2012-01-31 @ 14:02:47
Riktigt trött på vinter och snön nu! Ge mig sommar, sol, sena utekvällar med de vännerna! Fram med de gröna fotbollsplanerna så man kan dra på sig skorna och spela.
Denna sommar kommer blir väldigt bra! Förhoppningsvis blir det en tripp till London med bästa, men det jag ser fram emot mest är att träna och spela matcher med min nya klubb! Falu FK, otroligt duktiga fotbollsspelare, och socialt sköna.
Som ni kanske vet så bor jag bara ett stenkast från Koppis (Falu FK hemma arena) vilket är otroligt skönt, detta kommer underlätta allt, slipper passa massa bussar å skit.

Första inlägget! Lördag..

Skrivet 2012-01-30 @ 16:47:42
Lördagen bjöd på massa trevligheter. Jag, Elin, Svender, Miik samt Jens förfestade lite hemma hos Jens. Svender dejtade toan redan kl 10 haha! Vi andra spenderade kvällen/natten med inspark på kåren. Trevligt att träffa lite folk som man inte träffar så ofta. Natten avslutades med att vi gick tillbaka hem till Jens och efterfestade lite. Roligaste på hela kvällen var nog att Svender inte förstod att vi har varit borta, han trodde vi var med honom hela kvällen!
Bjuder på bilden, Elin och jag.
Foto: Miik